29 Temmuz 2009 Çarşamba

Cim Bom İsrail'de!

Galatasaray kafilesini, Tel Aviv Ben Gorion Havalimanı’nda Tel Aviv Konsolosluğu Geçici Maslahatgüzarı Mehmet Kemal Bozay karşıladı. Kafile daha sonra otele hareket etti.

Sakatlığı bulunan oyuncular Volkan ve Mehmet Topal’ın yanı sıra, FC Tobol maçında beyin travması geçiren Serdar ile adalesinde sertleşme olan Linderoth’un önlem amacıyla Maccabi Netanya maçı kadrosuna alınmadıkları belirtildi.

Diğer yandan, yeni transferler Abdul Kader Keita ile Leo Franco da İsrail’e gelen kadroda bulundular. Galatasaray’ın kafilesinde, Leo Franco, Orkun Usak, Aykut Erçetin, Sabri Sarıoğlu, Uğur Uçar, Gökhan Zan, Emre Güngör, Servet Çetin, Alpaslan Erdem, Hakan Balta, Barış Özbek, Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Abdul Kader Keita, Yaser Yıldız, Harry Kewell, Arda Turan, Milan Baros, Shabani Nonda ve Aydın Yılmaz yer aldı.

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard bu akşam saat 19.15’te basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılılar saat 19.30’da antrenmana çıkacak. Kulüp Başkanı Adnan Polat ile bazı yöneticilerin, akşam saatlerinde İsrail’e gelecekleri öğrenildi.

Hiç yorum yok: